Tillsammans stärker vi er hållbara företagskultur

Aha Uppskattning Gåvokort är ett av Sveriges första gåvokortsföretag och har sedan starten 2007 hjälpt företag visa uppskattning för sina anställda.

Sedan 2019 har vi ställt om sortimentet helt för mer hållbar konsumtion och produktion under FN:s globala mål 12. 2023 justerade vi namnet för att förtydliga att vi erbjuder mer än bara gåvokort och att alla våra gåvor ska komma med ett "Aha vad bra!" Våra kunder brinner precis som vi för hållbar konsumtion och produktion - inom planetens gränser och med respekt för människorna i hela värdekedjan. Genom att ge en julklapp från Aha Gåvokort stärker ni ytterligare ert hållbarhetsarbete! Vi följer vår ESG-policy i allt vi gör vilket innebär: E = Miljömässigt bra gåvor. S = vi erbjuder en tjänst till arbetgivare som vill ta hand om personalen med bra gåvor som är tillverkade i Sverige under svenska arbetsmiljöregler och förhållanden. Tillsammans skapar vi lokala arbetstillfällen. G = Alla gåvomottagare får en utbildning i hållbarhet för att ge en kickstart till fortsatt framtidssäker affärsutveckling.

Vi erbjuder en personlig, inspirerande och hållbar tjänst till företag och andra som vill visa omtanke och uppskattning eller kanske peppa och inspirera. Vi strävar inte efter att ha störst sortiment utan vill istället ha bäst sortiment julklappar till personalen, presenter vid bemärkelsedagar eller profilprodukter utifrån ledorden omtanke med eftertanke för hälsa och miljön.

Vi vill bidra till omställningen och erbjuder en tjänst med ett inspirerande handplockat sortiment av gåvor från noga utvalda leverantörer runt om i landet för en mer hållbar konsumtion och produktion med mindre avtryck på miljön än tidigare sortiment.

Det innebär att alla gåvor är tillverkade i Sverige av miljömedvetna leverantörer och att vi försöker erbjuda fler och fler digitala gåvoval. Många gåvor är gjorda av återbruk och alla gåvor är kvalitetsgåvor utvalda för att hålla länge och inspirera till mer hållbar konsumtion.

Vi vill att era gåvomottagare ska få en Aha-känsla när man förstår varför ni valt en gåva från oss, när man t ex får läsa om varför bivaxdukar är bättre än engångsplast - och inspireras till beteendeförändring. Vi tror på att många små förändringar får stor effekt!

Hos oss ges du även möjligheten att välja en gåva till förmån för BRIS eller CleanSea. Vi använder klimatkompenserad frakt.

Vi vill helt enkelt erbjuda en tjänst i tiden som innebär att våra kunder kan visa omtanke genom en gåva som känns lika bra att ge som att få!

Varmt välkommen att kontakta oss på info@ahagavokort.se eller 08-750 52 52 om du vill veta mer om vår tjänst eller vill samarbeta med oss!

Org.nr 556726-0053